Een team van experts om u te ondersteunen bij uw innovatieve projecten

In de voorbije twintig jaar is FI Group de Belgische specialist in financiering van onderzoek en innovatie geworden. Onze vaardigheden, expertise en kennis hebben één doel: een schakel zijn voor jouw groei.

FI Group, opgericht in de vroege jaren 2000, is nu aanwezig in tien landen op drie verschillende continenten. Het bedrijf vertrouwt op meer dan 1200 hooggekwalificeerde medewerkers met een technische en/of doctoraat achtergrond.

Met zijn erkende expertise op het gebied van fiscaliteit, bekijkt FI Group de financiële voordelen die u kunt claimen, identificeert het de producten en projecten die in aanmerking komen voor verschillende O&O-subsidies en fondsen, en helpt u bij het invullen van uw belastingbrief. Hij staat u ook bij tijdens controles van de belastingdienst.

FI Group ondersteunt elk jaar 13500 innovatieve bedrijven. Onze klanten, van alle groottes, komen uit de meest uiteenlopende sectoren: van digitaal tot chemisch, van voedsel tot industrie.

We hebben één doel: onze klanten helpen hun O&O+I te financieren, zodat ze hun ontwikkeling kunnen voortzetten.
Vincent Vilpellet, Président 20 mei 2019

Expertise ten dienste van uw O&O

Met zijn expertise op het gebied van fiscaliteit bepaalt FI Group de subsidies waarop u aanspraak kunt maken, begeleidt uw projecten die in aanmerking komen voor onderzoeks- en ontwikkelingsfinanciering, helpt u bij het invullen van uw belastingbrief en biedt u technische ondersteuning tijdens belastingcontroles.

Onze waarden

Integriteit

Integriteit

We hechten veel belang aan eerlijkheid en gedragen ons in elke situatie op een eerlijke, oprechte en transparante manier. We zijn toegewijd en erg betrokken om u te helpen uw uitdagingen aan te gaan.

Professionalisme

Professionalisme

We hebben één doel: uw ideeën succesvol te doen groeien. Dag na dag helpen we u met het bereiken van uw innovatieve producten en projecten. Verwacht van ons een zorg met passie, maximale inspanning en vooral een goed uitgevoerde resultaat.

Sympathie

Sympathie

We zijn positief en warmhartig. We baseren al onze relaties op twee kernwaarden, affiniteit en empathie: we begrijpen de behoeften van onze klanten en reageren oprecht en natuurlijk. We proberen ook een aangename en positieve omgeving te creëren waarin een relatie van vertrouwen kan groeien.

Internationale
aanwezigheid

Ons team van 1200 medewerkers is aanwezig in 12 landen en is betrokken bij zowel uw nationale als internationale projecten.
Door zorg te dragen voor ons wereldwijd netwerk, zet FI Group zich in voor de ontwikkeling van uw projecten in zowel Europa als in de vier hoeken van Amerika!

 Dankzij onze rijke veldkennis in zowel België als in het buitenland, bieden wij u fiscaal technisch advies aangepast aan de wetgeving en procedures van elk land.

FI Group in getallen

https://be.fi-group.com/wp-content/uploads/sites/8/2021/02/blue-icons-set_1-55.png +20 JAAR ERVARING
https://be.fi-group.com/wp-content/uploads/sites/8/2021/02/blue-icons-set_1-54.png +18.000 TEVREDEN KLANTEN
https://be.fi-group.com/wp-content/uploads/sites/8/2021/02/blue-icons-set_1-59.png 1.400 WERKNEMERS
https://be.fi-group.com/wp-content/uploads/sites/8/2021/02/blue-icons-set_1-13.png 40 KANTOREN IN DE WERELD
https://be.fi-group.com/wp-content/uploads/sites/8/2021/02/blue-icons-set_1-56.png €1.300m FINANCIERING VERKREGEN VOOR ONZE KLANTEN
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?