11 januari 2023

Bij FI Group is innoveren meer dan een slogan, maar een kernonderdeel van de manier waarop wij onze klanten ondersteunen en hun activiteiten toekomstbestendig maken. Dankzij onze expertise in diverse sectoren en uitgebreide kennis over O&O maatregelen zetten we de klant op de eerste plaats om een impact te maken die er echt toedoet. Door creatief oplossend te denken en ondersteuning te bieden van begin tot einde, rekening houdend met de laatste trends, helpen we jou te transformeren, groeien en uitblinken.  

Van ontdekken tot innoveren 

Of het nu gaat om het ontdekken van de volgende nieuwe ontwikkeling op de markt of het verbeteren van wat er al is, bedrijven groeien dankzij innovatie. FI Group’s internationale werking biedt een brede waaier aan unieke capaciteiten en instrumenten die experts samenbrengt om bedrijven te helpen nieuwe bronnen van groei en welvaart te creëren.  

Onze methoden zijn erop gericht de ideeën van onze klanten te helpen groeien. 

1. Je weg vinden in onderzoek en ontwikkeling 

De markt is steeds in verandering wat het moeilijk kan maken om snel te reageren en jouw kansen te grijpen. Vele van onze FI Group klanten worstelen met de vraag hoe zij hun (project of bedrijfs)middelen zo optimaal mogelijk kunnen inzetten om innovatief te blijven. Maar waar de troef ook ligt om daar een voordeel uit te halen.  

Het is tijdens de auditfase dat onze experts zich in jouw plaats zetten en een O&O pad voor je uittekenen. Ze analyseren jouw potentieel om je te adviseren of een innovatiestrategie te bieden met opportuniteiten die jij nog niet ziet. Maar ook om samen te beslissen welke fiscale maatregelen jouw project en/of bedrijf zullen helpen om eem concurrentievoordeel te behalen. 

Begrijpen hoe fiscale steunmaatregelen werken en welke voor jou beschikbaar zijn om je in staat te stellen meer controle te nemen over jouw financiën. FI Group legt 5 soorten fiscale stimulansen uit om je te helpen fiscale strategieën op elkaar af te stemmen en jouw financiële doelstellingen te bereiken.  

2. De optimale innovatieprocessen implementeren 

Het is niet altijd gemakkelijk om bij te blijven met de veranderende technologie, markttrends en concurrentie. Ook maar weten wat O&O is en of het wel toepasbaar is voor jouw bedrijf? Een gedachtengoed voor te innoveren is een nodige start maar FI Group springt in om dit verder te stroomlijnen. We staan je bij van begin tot einde, denken mee na en dienen in, om jouw innovatiecultuur op te bouwen en te versterken. Door de juiste vragen te stellen, regelmatig te updaten en jouw technologisch maar ook administratief te ondersteunen, breiden we jouw innovatievermogen uit. Door het O&O potentieel van jouw bedrijf te bevrijden en enkele operationele processen door te voeren, helpen we je een voordeel te halen uit de fiscale steunmaatregelen die voor het grijpen liggen.   

3. Ideeën tot leven brengen 

FI Group wilt de innovatieve ideeën van jouw bedrijf zien groeien en daar zetten we alles voor in! Om jouw project verder te ontwikkelen, op lokaal, regionaal, nationaal of Europees niveau, kan je terecht bij verschillende teams van FI Group. Met onze gespecialiseerde achtergrondkennis over fiscale O&O stimulansen en subsidies, ondersteunen we je verder van concept tot commerciële impact. Ontdek alle kantoren van FI Group en waar onze internationale specialisten vandaan komen! 

4. Verbanden leggen en netwerken uitbreiden 

Door onze internationale aanwezigheid hebben we een globaal overzicht op al wat jouw project het beste tegemoetkomt. Klaar om uit te breiden en een transnationale stap in de wereld te zetten? FI Group heeft internationale contacten met partners en instellingen om het beste op de hoogte te blijven van wat er in iedere markt speelt. De laatste ontwikkelingen binnen de fiscale wetgevingen zijn ons niet vreemd, zowel op regionaal, lokaal, nationaal en Europees niveau. Onze diverse kantoren staan dagelijks met elkaar in contact om ideeeën te delen en samen te werken waaruit jouw bedrijf een voordeel kan behalen. 

5. Diensten voor innovatiebeleid 

Nooit eerder zijn (Europese) instellingen, landen en regio’s getest op hun vermogen om het roer om te gooien na de economische crisis, waarvan de schokgolven het leven van burgers en bedrijven hebben beïnvloed. Innovatie is niet alleen de sleutel tot groei, maar inspireert ook mensen. Wij gebruiken onze innovatie-ervaring om (Europese) overheden en instellingen te adviseren en samen te werken om innovatiever te worden en een vruchtbare bodem voor innovatie te creëren. 

Om investeringen in O&O+I verder aan te moedige, helpen onze FI Group consultants bij het identificerenimplementeren en onderhouden van de nodige financiële processen om te innoveren. Wij ondersteunen u bij het begrijpen en onderscheppen van de beschikbare O&O+I mogelijkheden. 

Yvette Poumpalova

× How can I help you?