Dutchnl

Jouw bedrijf en project innoveren begint met een innovatieve mindset: je wilt transformeren, groeien en uitblinken.

FI Group is er om jouw O&O+I inspanningen te steunen! 

FI Group werkt intensief samen met haar klanten in alle stappen van het fiscale stimulerings- en subsidieproces voor O&O. Op maat van jouw behoeften analyseren, identificeren, adviseren, beheren en ondersteunen onze expert consultants je bij het vinden van de meest gunstige opportuniteiten voor jouw project(plan).     

Ons team werkt in verschillende sectoren en rond diverse thema’s en staat klaar om jou te begeleiden bij de zes verschillende steunmaatregelen die wij aanbieden: 

FI Group biedt je de ondersteuning die gericht is op innovatie om competitief te blijven, jouw ideeën te zien groeien en de kosten van jouw core business te verminderen. Een eerste audit zal je helpen om jouw situatie beter te begrijpen en de fiscale voordelen toe te passen die je tot nu toe hebt gemist! 

Ons team van experts identificeert de strategische verbeteringen die in jouw bedrijf ontbreken om te ontdekken wat het beste bij je past. Met een uitgebreide kennis van de fiscale stimuleringsprogramma’s voor O&O, gecombineerd met een bewezen werkmethode die is aangepast aan elk land en zijn specifieke vereisten, kunnen wij ervoor zorgen dat de claims van onze klanten worden gemaximaliseerd. 

 

Ontdek jouw innovatieniveau & de bijbehorende opportuniteiten!

 

Vraag een audit aan & kom te weten waar je recht op hebt!

Een van onze expert collega’s zal spoedig contact met jou opnemen

× How can I help you?