Het leven bij FI Group

Met een wereldwijd team van meer dan 1.600 professionals is het onze missie om financiële steun te bieden voor de ontwikkeling van O&O-projecten, ten voordele van zowel bedrijven als overheden. We zijn toegewijd aan het stimuleren van innovatie door investeringen te vergemakkelijken. De niet-aflatende toewijding, het enthousiasme, de passie en de innovatieve instelling van ons team zorgen ervoor dat we elke dag motiverende en uitdagende projecten aannemen. Bij FI Group houden we vast aan drie belangrijke waarden: professionaliteit, integriteit en empathie.  

We hechten veel belang aan het welzijn van onze werknemers en streven naar een positieve werkomgeving. We engageren ons om activiteiten te promoten die onze collectieve menselijkheid versterken. Buiten het kantoor delen we zowel het leven als de projecten.  

Samenwerking en optimisme vormen de kern van onze groep. We geloven in de kracht van eenheid en daarom vieren en genieten we samen van onze prestaties.  

Wat we bieden

Als je overweegt om bij FI Group te komen werken, is het belangrijk om te weten dat wij er een prioriteit van maken om je te helpen je professionele en persoonlijke leven te combineren. We zijn toegewijd om je te ondersteunen in het bereiken van jouw doelen en het verleggen van jouw grenzen, en bieden je een scala aan voordelen en extraatjes:

Professionele ontwikkeling en groei: We stimuleren een cultuur van voortdurend leren en bieden toegang tot opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s waarmee je nieuwe vaardigheden en kennis kunt verwerven. Daarnaast bieden we interne mobiliteitsprogramma’s, zowel nationaal als internationaal.

Flexibiliteit op het werk: We begrijpen het belang van een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we flexibele werkopties, waaronder flexibele werktijden, mogelijkheden om op afstand te werken, intensieve werkdagen en flexibiliteit rond persoonlijke situaties. Zo kun je je werkdag afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Cultuur van innovatie en samenwerking: We moedigen innovatie en ondernemerschap aan en inspireren onze werknemers om nieuwe ideeën en creatieve oplossingen te genereren. Je krijgt de kans om deel te nemen aan spannende projecten, samen te werken in teams en te leren van experts op verschillende gebieden.  

Vergoeding en voordelen: We waarderen je toewijding en inzet. Als lid van FI Group krijg je een uitgebreid voordelenpakket met vaste voordelen gericht op evenwicht tussen werk en privé, verrijkende ervaringen en dagelijks gemak. Bovendien hebben we een aanvullend voordelenprogramma dat ontworpen is om langdurige loyaliteit aan het bedrijf te belonen.

Bij ons staan onze werknemers centraal bij alles wat we doen en we zetten ons in voor een uitzonderlijke werkplek met een collaboratieve en dynamische cultuur. Het is een plek waar je nationale en internationale groeimogelijkheden vindt, waar je talent wordt gekoesterd, waar je een balans vindt tussen je professionele en persoonlijke leven en waar je samen met je team onvergetelijke ervaringen kunt opdoen.

Ontwikkel je talenten bij ons!

Bij FI Group zijn we toegewijd aan het koesteren van de groei en ontwikkeling van je individuele talenten. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons team en je potentieel ten volle te ontplooien! Ontdek waar we naar op zoek zijn, afhankelijk van de fase van je carrière.

Zoeken naar een vacature

1 Resultaten
× How can I help you?