6 januari 2023

De Wereld Technologiedag op 6 januari erkent hoe O&O technologie de wereld verandert en kijkt naar de toekomst. De dag viert de technologische prestaties die een impact hebben op ons dagelijks leven en ons in staat stellen onze innovatieve ideeën uit te breiden. Buiten de gezondheidszorg is technologisch werk een van de snelst groeiende en krachtigste sectoren. Bovendien staat het centraal in de meeste banen van vandaag. Van landbouw en pharma tot onderwijs en productie, voedseldiensten en beveiliging, we gebruiken technologie om ons georganiseerd, verbonden, gezond en veilig te houden.  

De digitale transformatie  

Technologie is geïntegreerd in elk aspect van economische transformatie en projectbeheer. Terwijl de digitale transitie organisatie en kansen mogelijk maakt, liggen de grootste uitdagingen voor ons.  

Digitale oplossingen die mensen op de eerste plaats zetten, zullen nieuwe mogelijkheden voor bedrijven openen, de ontwikkeling van betrouwbare technologie stimuleren, een open en democratische samenleving bevorderen, een levendige en duurzame economie mogelijk maken en de digitale transformatie tot stand brengen. Gefinancierd door NEXT Generation EU heeft België de ambitie om te transformeren naar een digitale, moderne en competitieve economie. Het doel is om innovaties te introduceren die het welzijn van de burgers vergroten en de economische veerkracht ondersteunen.   

Kansen van het digitale tijdperk  

Is uw organisatie zich bewust van de strategische fiscale opportuniteiten die u toelaten zich snel aan te passen en uw project naar een hoger niveau te tillen?  

Met de aanpak van FI Group kijken onze expert consultants naar de technologische aspecten van uw transformatietraject: welke fiscale en subsidiemogelijkheden liggen er voor uw bedrijf in het verschiet om het digitale tijdperk in te gaan? Door vanaf het begin te focussen op technologie, proces en menselijke factoren, analyseren we uw innovatieniveau en stemmen we de O&O stimuli daarop af.  

  • De digitale kansen voor uw bedrijf zien: digitaal gaat niet alleen over de technologieën, bij FI Group gaat het over het vinden van fiscale oplossingen, het creëren van unieke subsidiemogelijkheden en het versnellen van uw business.   
  • Van strategie tot uitvoering: is uw bedrijf wendbaar genoeg om de nodige technische en administratieve behoeften te implementeren om toe te passen in het innovatieve digitale tijdperk van morgen?  

Hoe FI Group kan helpen  

Meer dan alleen O&O specialisten, FI Group spreekt ook de taal van de business. Door creatief te denken en met een grondige kennis van toonaangevende technologieën, kan onze ervaring uw bedrijf transformeren om uw personeelsbehoud te verhogen, de belastingaangifte te verlagen, ondersteuning te bieden bij het oplossen van project management problemen en winstgevender te worden.  

Wij hebben ervaring in het op schema houden van projecten en zorgen ervoor dat u bovenop alle noodzakelijke deadlines zit, documenten indient, … Wij zorgen ervoor dat wat uw project echt nodig heeft bij het aanvragen van een &O-subsidie of fiscale stimulans, op tijd en binnen het budget wordt geleverd, en dat de eindgebruiker er gaandeweg bij betrokken wordt. We kunnen uw bedrijf ondersteunen met alle aspecten van digitale transformatie – operaties, fiscaliteit, juridisch, HR, …  

Waar we het meest uit halen is het analyseren van uw business en het beheren van uw O&O projectactiviteiten! Omdat innovatie sneller gaat dan de business, vooral in dit digitale tijdperk, streven wij ernaar uw verwachtingen te overtreffen. De digitale transformatie zal een impact hebben op uw hele onderneming en FI Group is er om een vlotte overgang te ondersteunen.   

Innovatie benaderen vanuit uw bedrijfscontext  

Als internationaal O&O+I adviesbureau met ruime ervaring in verschillende sectoren, helpt FI Group u om innovatie op een gegronde manier te benaderen. Wij zorgen ervoor dat alle aspecten van uw projectlevenscyclus en innovatieve groei aan bod komen.   

Ons multidisciplinair team, met een diepe achtergrondkennis van IT, engineering en data-analyse, … zorgt ervoor om uw specifieke behoeften te analyseren tijdens een eerste verkennende audit. Zo kunnen we inspelen op de behoeften van uw specifieke bedrijfscontext. Uw ideeën helpen groeien, dat is waar onze expert consulting de sector- en bedrijfskennis van haar specialisten combineert met een diepgaande technische expertise.  

Ons doel is de innovatie van onze klanten te stimuleren en de mogelijkheden bloot te leggen die deel uitmaken van uw kernbedrijfs-DNA. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt? Profiteer van onze innovatiediensten, die een analyse en audit van de aanwezige O&O-groeimogelijkheden bieden.  

Benieuwd naar onze expertise en diensten?  

O&O+I diensten  

Kennis is macht! Weten hoe verschillende opkomende technologieën of digitale trends uw bedrijf kunnen beïnvloeden en fiscale kansen kunnen creëren, kan een positieve O&O terugslag hebben. Begrijpt u hoe u innovatie kunt gebruiken om de concurrentie voor te blijven of een stempel te drukken op een geheel andere markt? Bent u in staat om de innovatie in uw bedrijfs-DNA ten volle te benutten en begrijpt u de subsidies en belastingkredieten die op uw pad liggen?  Zo niet, hoe kunt u daar verandering in brengen? FI Group kan u helpen innovatie te gebruiken om vooruit te komen.  

O&O belastingkredieten worden aangeboden door verschillende overheden, instellingen, … voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten om innovatieve bedrijven te helpen financieren. Voor verschillende bedrijven kan het aanvraagproces echter complex en overweldigend zijn.  

Onze FI-specialisten helpen u innovatieve ideeën en fiscale O&O-mogelijkheden te identificeren. Duik samen in een idee of technologie en gebruik onze expertise en ondersteuning om dat om te zetten in een project met behulp van beschikbare O&O-subsidies en fiscale maatregelen. Wij bereiden uw project voor door een technisch verhaal van hoge kwaliteit op te stellen. Innovatie zit ingebakken in uw bedrijfs-DNA, FI Group ondersteunt de groei ervan door de best passende financiële steunmaatregelen te vinden op maat van uw situatie.   

Als u zich overweldigd voelt door het technische proces van aanvragen en meer duidelijkheid of ondersteuning wenst, neem dan contact op met een van onze FI-consultants! Wij helpen u met uw technisch rapport op een manier die voldoet aan de noodzakelijke criteria en vooral de kans vergroot dat u uw claim optimaliseert. 

Om investeringen in O&O+I verder aan te moedige, helpen onze FI Group consultants bij het identificerenimplementeren en onderhouden van de nodige financiële processen. Wij ondersteunen u bij het begrijpen en onderscheppen van de beschikbare R&D+I mogelijkheden.

Yvette Poumpalova

× How can I help you?