Een bedrijfsconsultancy om u te helpen tijdens elke fase van uw projectgroei

FI Group is een internationale bedrijfsconsultancy gespecialiseerd in het bevorderen van innovatie, het aantrekken van financiering en het beheren van fiscale strategieën voor O&O. U vindt in ons een partner die u helpt tijdens elke fase van uw projectgroei met expertise kennis van de energietransitie, ecologische transformatie en de digitale toekomst. 

Met 20 jaar ervaring in het verbeteren van de operationele en financiële prestaties van bedrijven, en 1800 experts in 43 kantoren wereldwijd, zijn wij er trots op dat wij onze klanten onze expertise vanuit Brussel kunnen aanbieden.

Uw duurzaam succes is belangrijk voor ons, en daarom hebben we een dynamische methodologie ontwikkeld waarbij we 360° ondersteuning bieden: in welke fase u zich ook bevindt, onze experts beantwoorden al uw vragen, helpen met projectbeheer en geven advies om de beste beslissingen te kunnen nemen wanneer we spreken over beschikbare financiële prikkels.

Wij bouwen duurzame relaties op met onze klanten en stemmen onze diensten af op uw specifieke behoeften. 

Ons doel is om onze klanten de beste ervaring op het gebied van financiering te bieden en hen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ideeën.
Flora Burkic - Country Manager België 1 mei 2022

Samen creëren we een toekomst waarin uw doelen realiteit worden 

Met hun expertise in financiering en O&O fiscale strategieën, werken onze teams nauw samen met hun klanten om kansen te identificeren en te grijpen. FI Group analyseert uw bedrijfs-DNA, projectontwikkeling(en), bepaalt voor welke subsidies u in aanmerking komt, helpt u bij het opstellen van uw belastingdossiers en –aangiften en biedt u technische ondersteuning bij eventuele controles door de belastingdienst. Verwacht uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na de implementatie om de directe en indirecte financiering waarvan u hebt geprofiteerd te ontvangen.

Dankzij ons proactief team kunt u rekenen op duidelijke communicatie, advies op maat en gespecialiseerde ondersteuning.

CONTACTEER ONS TEAM!

Ontdek nieuwe kansen vanuit Brussel

Vanuit Brussel, in het hart van de Europese Unie, geven onze experts advies op basis van hun gespecialiseerde ervaring, diepgaande kennis en uitgebreide netwerk. 

Wij willen onze klanten voorzien van de juiste middelen: ons team analyseert uw strategische projecten, hun maturiteit en hun geschiktheid voor de meest relevante publieke financieringsprikkels. Samen stellen we een financieringsstrategie op, waaronder toepasselijke belastingvoordelen en subsidies (zowel nationaal als Europees). 

We houden rekening met de kans op succes, de dekkingsgraad van de financiering en het tijdschema voor het indienen van aanvragen. Reken dus op een team dat nauw met u samenwerkt van begin tot einde! 

Onze waarden

Integriteit

Integriteit

Wij onderscheiden ons door eerlijk, oprecht en transparant te werk te gaan. Ongeacht het project zetten we ons steeds tot het uiterste in. We willen u doen slagen en uw ideeën doen groeien!

Professionalisme

Professionalisme

Wij streven naar professionaliteit en gaan vertrouwelijk om met uw innovatieve ideeën om deze succesvol te laten groeien. Ons werk is onze passie en we zetten ons 100% in om succesvolle resultaten te behalen! Hier staan we garant voor een ethische aanpak met volle motivatie voor ieder nieuw project.

Empathie

Empathie

Onze aanpak is open en positief. Voor ons is het belangrijk de behoeften van onze klanten te begrijpen en een relatie op te bouwen gebaseerd op vriendelijkheid en empathie. We verzorgen onze duurzame relaties die gericht zijn op een aangename ervaring en vertrouwensvolle omgevingen.

× How can I help you?