Dutchnl

Subsidies in Vlaanderen 2023

Belgium pdf

Van groene transitie tot innovatieve transformatie

Welkom bij de Subsidie Kalender van FI Group - dé gids voor het benutten van financieringsmogelijkheden die de toekomst vormgeven. Hier vindt u alles wat u moet weten over subsidies voor projecten op het gebied van ecologie, energiebesparing en innovatie.

In een wereld die steeds milieubewuster wordt, streven we naar duurzame oplossingen voor onze projecten, producten en processen. Hier is ook innovatie een drijvende kracht achter vooruitgang. Ontdek hoe subsidies uw initiatieven op het gebied van ecologie en energiebesparing kunnen stimuleren, en welke fondsen beschikbaar zijn voor onderzoek en ontwikkeling om uw ideeën tot leven te brengen.

FI Group's oplossing? Een kalender van subsidies!

FI Group ondersteunt u bij het vinden van de juiste financiering voor groene projecten en het verminderen van uw ecologische afdruk. Zo moedigen we niet enkel de groei van uw organisatie aan, maar draagt u ook bij aan een duurzame toekomst.

Mis geen enkele kans om uw project gefinancierd te krijgen en blijf altijd op de hoogte van beschikbare subsidies! Download de subsidie kalender en lees over subsidiabiliteitscriteria, de soorten O&O-activiteiten die in aanmerking komen, de minimale en maximale subsidiebedragen en andere vereisten.

Op zoek naar subsidies in Wallonië? Klik hier!

× How can I help you?