13 juli 2023

Ontdek de nieuwe subsidiekalender voor groene en O&O investeringen!  

Zomer? Dat betekent ook: herbronnen en inspiratie opdoen. En wat is er nu beter dan het verkennen van nieuwe subsidies en financieringskansen voor uw bedrijf

Een overzicht van financieringskansen per regio 

FI Group presenteert trots de nieuwe zomereditie van de Subsidiekalender! Deze bijgewerkte kalender biedt een overzicht van de meest recente subsidies voor groene en O&O investeringen in Vlaanderen en Wallonië. Of u nu een duurzame onderneming bent of gericht bent op onderzoek en ontwikkeling, deze kalender is uw sleutel tot het optimaliseren van uw bedrijfsstrategie en het benutten van financieringsmogelijkheden.  

Als uw strategische partner staat FI Group klaar om u te helpen en te ondersteunen bij het verkennen van de subsidiekalender en het nemen van weloverwogen beslissingen op basis van uw bedrijfsbehoeften. Ons team van experts staat voor u klaar om samen te kijken welke subsidiemogelijkheden het beste passen bij uw innovatieve projecten en groene investeringen

Of u nu op zoek bent naar ondersteuning bij groene energieprojecten, circulaire economie, digitale transformatie, O&O of andere innovatiegerichte initiatieven, FI Group heeft de kennis en ervaring om uw subsidieaanvraag te optimaliseren en succes te behalen.  

Contacteer ons vandaag nog en laat ons je begeleiden naar het succes van jouw projecten! FI Group, uw betrouwbare partner voor strategische financieringsbeslissingen in de zomer en daarna!  

Met FI Group als uw betrouwbare partner kunt u zich een weg banen door het veranderende landschap van O&O-financiering en de beschikbare stimuleringsmaatregelen optimaal benutten. 

Yvette Poumpalova 

× How can I help you?